Πως λειτουργεί

Βήμα 1: Επιλέξτε το θέμα του βιογραφικού σας

Ξεκινήστε επιλέγοντας ανάμεσα σε 15 θέματα το βιογραφικό που σας ταιριάζει. Μην ανησυχείτε για την επιλογή τώρα. Αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να επιστρέψετε σε αυτή τη σελίδα και να επιλέξετε ένα άλλο θέμα.

Μετά την επιλογή του θέματος πατήστε το κουμπί επόμενο στο κάτω μέρος της σελίδας για να συνεχίσετε.

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Εισάγετε τα στοιχεία που εμείς θα επεξεργαστούμε για να σας φτιάξουμε το βιογραφικό σας.

Άλλα πεδία είναι υποχρεωτικά και άλλα όχι.

Ακολουθούν μερικά πεδία στην ενότητα “προσωπικά στοιχεία” που αξίζει να συμπληρώσετε:

  • Φωτογραφία: Αν έχετε μια επαγγελματική φωτογραφία διαθέσιμη, μπορείτε να την ανεβάσετε σε αυτή την ενότητα. Εάν δεν έχετε δεν πειράζει, απλά δε θα την προσθέσουμε στο βιογραφικό σας.
  • Επαγγελματική περίληψη: Η επαγγελματική σας περίληψη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε την προσοχή ενός αναγνώστη, με 3-4 απλές προτάσεις για τη συνολική σταδιοδρομία σας και τις προθέσεις για το μέλλον.
  • Κοινωνικά δίκτυα: Μη διστάσετε να προσθέσετε το προφίλ σας από το facebook. Οι εργοδότες συνήθως αναζητούν πληροφορίες για εμάς, περισσότερες από αυτές που έχουμε στο βιογραφικό μας.
  • Δεξιότητες:Προσθέστε τις δεξιότητες σας ακόμα και αν είναι άσχετες με τη θέση εργασίας που στοχεύετε. Οι δεξιότητες μας, δείχνουν πολλά για τον εαυτό μας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να επικοινωνήσετε πολλές λεπτομέρειες για τον εαυτό σας, σε μια μορφή που απαιτεί πολύ λίγες λέξεις και το χώρο. Τα πρότυπά μας έχουν σχεδιαστεί για να απεικονίσουν το επίπεδο εμπειρίας σας με συγκεκριμένες δεξιότητες.
  • Προϋπηρεσία: Αυτό είναι το κύριο μέρος του βιογραφικό σου. Συμπεριλάβετε τις θέσεις εργασίας για τα τελευταία 10 χρόνια με σχετική εμπειρία. 
  • Εκπαίδευση: Ως κανόνας, πάντα να συμπεριλάβετε την ανώτατη εκπαίδευσή σας. Αν έχετε πτυχίο Μάστερ, δεν είναι απαραίτητο να συμπεριλάβετε τα στοιχεία του λυκείου σας. Εάν έχετε εκτεταμένη εμπειρία εργασίας, τα επιπλέον στοιχεία της εκπαίδευσης δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά για να συμπεριληφθούν. Ωστόσο, αν αυτό είναι ένα βιογραφικό για την πρώτη σας δουλειά μετά το σχολείο, τότε είναι σκόπιμο να προσθέσετε την εκπαιδευτική εμπειρία σας σε αυτό το τμήμα.

Βήμα 3: Προχωρήστε στην πληρωμή

Δεχόμαστε 3 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

  • Paypal
  • Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (πληρωμή μέσω stripe)
  • Κατάθεση σε λογαριασμό.

Εσείς, επιλέξτε τη μέθοδο που επιθυμείτε.

Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, η δημιουργική μας ομάδα θα ξεκινήσει τη σύνταξη του βιογραφικού σας. Με την ολοκλήρωση, σας στέλνουμε email το βιογραφικό σας σε μορφή PDF & MS Word.